Головна » 2019 » Квітень » 21 » Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності
4:54 PM
Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Маленька людина, як і доросла, має бути готовою до зустрічі з можливою небезпекою. Від того, чи буде у дитини сформовано елементарну життєву компетентність, залежить адекватність її поведінки різноманітних ситуаціях: буде вона активним суб’єктом життєдіяльності, продемонструє зрілу форму поведінки чи розгубиться, запанікує під час небезпеки, а нерідко й сама стане причиною виникнення небезпечної ситуації.
Тому завдання дошкільного закладу – створити максимально безпечні умови перебування дітей у довкіллі, формувати у дітей розуміння цінності власного життя та здоров’я, необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності.
В дошкільному навчальному закладі  з 15.04 по 21.04.2019  було проведено «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності».З  метою реалізації завдань річного плану роботи дошкільного навчального закладу на 2018/2019 навчальний рік та  підвищення ефективності проведення роботи по виробленню дій, правил та навичок безпечної поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій та профілактики травматизму серед дітей дошкільного віку , було створено творчу групу , яка  розробила  план заходів роботи з дітьми під час проведення «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності» у дошкільному навчальному закладі. До організації та проведення  цього заходу  було залучено батьків. Робота проводилася згідно плану проведення тижня. Всі заходи, які були заплановані – вчасно проведені. Діти добре засвоїли норми та правила безпеки.

 

Переглядів: 94 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0