Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 »

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.
Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.
Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше ма ... Читати далі »

Переглядів: 79 | Додав: Аdmin | Дата: 2020-06-01

Свято 8 березня в дитячому садочку вдалося на славу й принесло у душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.За веселими таночками, піснями,   віршами іграми час сплинув непомітно, тож на прощання –  подарунки від дітей  зроблені власними руками.


... Читати далі »

Переглядів: 88 | Додав: Аdmin | Дата: 2020-03-06

2 березня 2020 року  в закладі проведено    заняття доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин» присвячене Всесвітньому дню котів, який відзначається 1 березня.

Переглядів: 75 | Додав: Аdmin | Дата: 2020-03-03

27 лютого 2020 року у  Руновщиському ДНЗ я/с «Сонечко» пройшов районний семінар  для вихователів закладів дошкільної освіти на тему: «Наступність в організації змісту та методів навчання математики між закладами дошкільної та початкової  освіти».Запрошені були вихователі закладів дошкільної освіти району, завідувачі ЗДО, учителі 4-х класів ЗЗСО.Завданням семінару було створити умови для підвищення рівня професійної компетентності педагогів, активізувати творчий потенціал педагогів через взаємообмін та взаємозбагачення досвідом, стимулювати учасників семінару до творчої діяльності.

... Читати далі »

Переглядів: 86 | Додав: Аdmin | Дата: 2020-02-28

Головне завдання для кожного з нас – зберегти для нащадків свою рідну мову, шанувати та любити її. Починаючи з 2002 року, українці щорічно 21 лютого відзначають  Міжнародний день рідної мови, як свято багатомовності, взаєморозуміння та взаємоповаги.
День рідної мови у нашому  дошкільному закладі    був насичений різноманітними навчальними і виховними заходами. У своїй роботі вихователі ставили за мету розкрити дітям усю красу української мови, її багатство. А це величезне надбання української народної творчості: діти слухали казки, розказували вірші, виконували народні пісні.

... Читати далі »

Переглядів: 96 | Додав: Аdmin | Дата: 2020-02-21

19 грудня, вже по традиції, у  Руновщиському ДНЗ я/с «Сонечко» проведено святковий ранок "Святий Миколай, в наш садочок завітай!" 
Дошкільнята ретельно підготувалися, вивчили вірші, пісні про Святого Миколая, розучили нові таночки та ігри. Позитивні емоції, гарний настрій, великий заряд енергії отримали  всі присутні на святі.

Цього року до дітей ДНЗ   завітав щедрий і багатий святий Миколай. А щедрим він був тому, що є на світі добрі люди, які вміють дарувати іншим щастя. Такими благодійниками для нашої малечі стали   І.Д.Глянь, депутат Харківської обласної ради та ініціативна група "Реверс".

Педагогічний та батьківський колективи висловлюють найтепліші слова подяки за турботу про дітей.

... Читати далі »

Переглядів: 101 | Додав: Аdmin | Дата: 2019-12-20

В закладі проведено разом з батьками  інтегроване заняття  «Родовід, родинне дерево».Сім’я та родина — це найголовніша цінність для людини в житті. Тому необхідно з дитинства вчити дітей знати історію своєї родини, сім’ї, поважати своїх родичів і завжди пам’ятати про них. А сім'я для дитини повинна бути первинним осередком, в якому закладаються основи моралі. Виховання любові до своєї родини є одним із пріоритетних напрямів громадянського та патріотичного виховання в дошкільній освіті.

... Читати далі »

Переглядів: 88 | Додав: Аdmin | Дата: 2019-12-10

Для дитини заняття аплікацією являються не тільки цікавими і пізнавальними, але і є частиною освіти. На занятті з аплікації дитина вчиться гармонійно підбирати кольори, працювати з формами, відтворювати і придумувати різноманітні композиції. Діти можуть передати навколишній світ за допомогою аплікації. Вони зможуть легко з простих геометричних форм спорудити будинок, дерево, сонечко.

Переглядів: 90 | Додав: Аdmin | Дата: 2019-11-11

Осінь дивує теплими днями  і дає можливість багато часу проводити на  свіжому повітрі. Ми також не гаємо часу та повторюєм назви осінніх квітів та рослин. Роздивляючись яскраве осіннє листя, пригадуємо назви кольорів.

... Читати далі »

Переглядів: 100 | Додав: Аdmin | Дата: 2019-10-28

Осінь це чарівна, золота пора! В нашому садочку вже стало традицією кожен рік проводити виставку поробок із природного матеріалу. Діти та їх батьки з великим задоволенням поринули в атмосферу творчості та фантазії. Роботи вразили оригінальністю задумки, технікою виконання, своєрідністю і неповторністю. Були представлені композиції із овочів, яскраві букети,чудернацькі чоловічки, лісові галявинки, картини із листя та насіння, навіть казкова лялька-Осінь завітала в гості до нашого садочка. Діти з великою радістю та цікавістю роздивлялися вироби кожної родини. 

Батьки допомогли своїм діткам проявити фантазію, створити неповторні осінні шедеври. У всіх роботах проявилась творчість ... Читати далі »

Переглядів: 85 | Додав: Аdmin | Дата: 2019-10-28